Sjuk...

Till sist gick det inte att värja sig, på lördag vaknade jag efter en kaosnatt och var helt snurrig. Av kaoset natten innan, trodde jag. Men icke, någon gång mitt på dagen föll jag ihop och somnade. Sov och vaknade med hög feber. Sedan har jag sovit mest, fram till idag. Darrig, orkeslös och rätt så vissen faktiskt. 
Vi hade ju sett fram emot den här fredag, jag, Axel och Olivia. De skulle sova över hos oss, och hade fått önska menyn. Taccos blev det och vi hjälptes åt att fixa allt.
 
Bada badkar och skapa en mindre översvämning i vårt badrum stod också på önskelistan.
Morfar/farfar är mindre glad över små översvämningar, men lite bus får man väl ha...
Sedan var det filmtajm. Efter en del hetsiga diskussioner kom vi till sist fram till vad vi alla kunde tänka oss att se, först Nils Karlsson Pyssling, och sedan Frost - för annars skulle någon åka hem om inte den filmen sågs. Hej o hå!
 
Lite senare än vanligtvis somnade båda två så sött i vår dubbelsäng. Morfar flyttade in i gästrummet och såg inte så ledsen ut över det. Men vid midnatt började kaoset, för då vaknade lilla O med hög feber och ont i pannan. Så klart vaknade även Axel och försökte trösta henne tillsammans med mig. Hon ville åka hem och vi ringde och väckte hennes pappa mitt i natten. Då till min förvåning säger hon till sin pappa att hon inte vill åka hem, jag vill äta hotellfrukost här på morgonen. Lilla hjärtat! Hon ville prata med sin mamma också, som sa att de hämtar henne och kommer tillbaka på morgonen, för frukostens skull men det ville inte lillan. Alltså somnade vi efter ett tag, sov ett par timmar tills hon vaknade igen ledsen och het. Så gick den natten och bacillerna var nog väldigt hetsiga eftersom jag blev sjuk några timmar senare.
På morgonen var hon lite pepp för frukosten i alla fall. 
Axel grejade på och fixade fram allt.
Gustav och Madde kom med en sjuk lillebror för att hämta hem Olivia och samtidigt åt vi frukost tillsammans alla. En fin start på en helg som sedan försvann i dimman av feber. Jag klarar inte av sjuka barnbarn, blir direkt sjuk. Nu tog visst orken slut för den här gången, vi ses!
 
♥ Maria
 
Kommentera inlägget här: