Saknar kramarna

Att leva så här, med social distans går rätt så bra, och jag tycker mig se att alla jag träffar tänker på detta med minst 1,5 meters avstånd. Men jag saknar kramarna vi slösar med i vanliga fall. Må denna tid snart vara över. Eller så är det lika bra att gå in i acceptans mood, om det ska ta ett år eller längre innan vi nått flockimmunitet. Ingen som vet...
En ny tavla, tadaa!
Tavlan på väggen har jag köpt av Sari Huczkowski, klicka här!
Först skulle jag köpa en lite mindre en, för att ha på en vägg i Riksgränsen, men då jag kom hem till henne och såg den här så ändrade jag mig. Så hem kom jag med en som var betydligt större.  
 
Jag har ju inte varit i Gränsen sedan jag köpte tavlan, och i helgen kom jag på att den faktiskt kan hänga här, i stället. Ett tag i alla fall. Tavlan som hängde här innan åkte in i gästrummet och den tavlan som hängde i gästrummet hänger inte någonstans just nu. Så kan det bli ibland. 
I gästrummet hamnade "Strulsmulan" flickan i fåtöljen. 
Jag har också haft tid att fundera på färg eller tapet till min klädkammare. 
 
Samma tapet men i lite olika färgnyanser. En William Morris tapet.
Eller en grå från Sandbergs...
Det finns så många fina tapeter och vad kräver ett litet rum som egentligen bara jag går in i, och mina barnbarn då de leker kurragömma. Inget kanske någon tänker, inget man satsar tid och pengar på.  Jag kan inte tänka så, jag tycker att miljön är viktig var än jag är. Det här rummet - skrubben ska ge mig energi att möta den dag som gryr då  jag varje morgon, knappt vaken öppnar dörren och  kliver in för att plocka ihop kläder för dagens uppdrag. Min man tycker att jag har alldeles tillräckligt med energi utan en "skrubb" som ger mig energi, även om energin inte direkt finns där precis då jag vaknar. 
 
Hur som haver så har jag beställt tapet till delar av skrubben och köpt färg till resten. Man behöver ju inte ha det ena eller det andra då man kan ha både ock. Det tar lång tid att få hem tapeter i dessa Coronatider sa de på färgaffären.  Så jag får nog ha lite tålamod just nu. 
 
Nu ska jag se kvällensavsnitt av "Husdrömmar på Sicilien" en gång till, bara för att det ger mig inspiration, vilket jag redan har nog av tycker min man...
 
Jag hör inte allt, och väljer vad jag ser 😎 
 
♥ Maria
Kommentera inlägget här: