Påskafton

Så fina dagar vi haft!
Sol och lagom varmt för att kunna sitta ute, nu då ute är det som gäller. 
Äntligen kom de, Olivia och August och letade påskägg. August är så himla fin då han ropar fammo kom, när han behöver lite assistans med något. Mitt hjärta svämmar över. 💕 Olivia, så klok och bestämd i sina tankar om hur hon vill ha det och så söt. De hittade det stora ägget ganska snabbt, och sedan...
de små godisäggen. Får nog göra det lite svårare nästa år.
Fika för de stora och godis för de små.
 
I går kom Stina förbi, och vi satt som man ska ute på altan hela tiden, pratade och fikade. 
 
 
Jag tog ut en termosmugg och min vanliga utemugg som håller värmen lite längre. När det är lite kyligt, kallnar teet lite för fort tycker jag. 
Jag köpte nytt ekote på Hemmagastron eftersom det börjat sina i teburkarna. 
 
Förutom altanhäng så har jag läst ut den första boken av Karin Smirnoff" Jag for ner till bror", och har nu börjat läsa den andra. Det är en mörk berättelse om livet i ett litet samhälle i Västerbotten. Till en början blir jag frustrerad över all problematik och destruktivitet, men sedan kan jag inte sluta läsa.  I den här boken, där förflyttas destruktiviteten till Tornedalen och är en fortsättning på den första boken. Som kontrast till allt elände i böckerna jag läser behövde jag något lättsamt och inspirerande. Hittade då ett program som går just nu på SVT och jag har faktiskt maratontittat på serien "Husdrömmar på Sicilien".  Alla avsnitt finns på SVT play och jag blev sååå fascinerad över familjen som ger sig i kast med ett nästan förfallet palats i Italien. Säger bara wow!
 
Lata dagar, och det är kanske vad jag behöver just nu...
 
♥ Maria
 
 
Kommentera inlägget här: