Modevisning

För drygt en vecka sedan fick jag och min dotter en förfrågan om att visa kläder på en modevisning på PENTIK i vår stad. Ni hör, modevisning i min ålder 😮!
 
Jag funderar sällan länge på sådana saker, antingen säger jag nej, eller så säger jag ja, vilket jag gjorde nästan på en gång. Hur svårt kan det vara tänkte jag då, gå runt med fina kläder på sig kan ju bara vara skoj, eller hur?!
 
En kväll träffades vi alla som skulle mannekänga på PENTIK strax efter att de stängt, för att prova ut de kläder vi skulle bära på onsdagskvällen. Några var "proffs" och hade gått många visningar genom åren. När vi sedan tränade på hur vi skulle gå, då blev jag lite nervös. Man ska gå lagom fort och stanna till i en pose då och då så att publiken skulle hinna se kläderna ordentligt. I min värld skulle vi gå runt och visa kläderna för så där 30-40 personer och så visade det sig att det skulle bli fullsatt och närmare 140 personer.
 
-Mitt hår, hjälp så risigt och tråkigt kom jag på just då. 
Vilken tur, jag fick en akuttid hos min frissa, världens bästa AnnSo!
På onsdagseftermiddagen fick jag kila i väg till min frisör Ann-Sofie på Stil & Form i Luleå. En aning stressad som vanligt, men det gick bra och håret blev så himla fint!
Snabbt hem och plocka upp Frida som hade fixat till sig hemma.
När vi kom till PENTIK såg vi en kö av damer som väntade på att bli insläppta. Café Nouveau bjöd på bubbel och skagentoast till dem som köpt biljett till kvällens event. 
Det här är de andra som skulle vara mannekänger den här kvällen. Ingen av oss hade hunnit med någon middag, så Annika som driver PENTIK i Luleå hade fixat lite smörgåsar och annat gott åt oss i personalrummet så att vi inte skulle få blodsockerfall. Sedan klädde vi av och på oss i ett kaos av kläder, halsband och skor. Det gick snabbt ska ni veta mellan bytena. Men vi hade roligt och peppade varandra.
Direkt Optik i Luleå hade glasögon med sig som vi fick prova ut till kläderna. Alla kläder är av märket Ajlajk och finns att köpa på PENTIK i Luleå
Publiken var snäll 💕 vilket gjorde att det kändes helt okej att gå runt och posera. 
Jag hade några av mina väninnor i publiken som fotade allt. Gulliga ni 💕 
 
Det var en upplevelse, och riktigt roligt!
 
♥ Maria
 
 
 
Kommentera inlägget här: