Lördag, middag med vännerna.

Våra vänner hade delat upp sig på två stugor i Björklidens fjällby. När vi kom tillbaka efter en sväng till Riksgränsen där vi badat bastu och fixat till oss fick jag veta att jag skulle in i stugan med damer och min man fick stiga in i stugan där männen höll till. Här i stugan delades god råd om bästa mascaran och hur man fixar en perfekt hy, eller nästan perfekt, med rätt teknik och rätt produkter. Sådant som kan vara bra att veta nu när ålder gör att allt blir lite mer skrynkligt och nött. 
När alla kände sig nöjda med piffet blev vi inbjudna till männens stuga. Bitte höll tal och vi skålade för en fin helg och för att Bitte fyllt år, i april 😜 vi firar ju jämna födelsedagar i ett helt år, det är sedan gammalt.
Det blev middag i restaurangen på hotellet och sedan lite dans som avslutning på den här helgen. Många var trötta efter dagens strapatser, så innan det blev natt åkte vi hem till Gränsen jag och min man.  
Vi vaknade till en solig söndag, den första i september.  
Nu fixade jag i lägenheten innan vi skulle åka hem och min man målade det sista. 
Tänk bort maskeringstejpen, den gula remsan på väggen. Så nöjd över resultatet, och nu saknas lister och lampor. Golvet förstås, men det blir inte den här hösten. 
Tänk bort det provisoriska räcket, det ska ju bli ett svart i smide här så småningom.
Skohyllan och hatthyllan ska bort härifrån, och flyttas ut i den nya hallen. Jag lämnade kvar några av de gamla stolarna, ett tag till. De passade så bra där de nu står.
 
Om några veckor om vädret är ok, så åker vi upp hit igen. Jag vill hit och njuta av den kalla klara höstluften, de sprakande höstfärgerna och lugnet. Om det inte vore älgjakt så skulle vi hinna upp hit fler gånger under hösten, och jag som inte jagar älg tycker det är lite trist att åka upp alldeles ensam. Så medan jag väntar på att älgjakten ska ta slut får jag njuta av livet vid kusten. Jag har ju en del roligt att se fram emot här också 😊. 
 
♥ Maria
Kommentera inlägget här: