Fin lördag med några fina tjejer.

Jag började min lördag med en joggingtur i vårt fina spår.
En skön start på dagen, men efter frukosten hade jag massor att ta tag i hemma. 
 
Efter det vanliga städhärjet här hemma på förmiddagen fick jag lite tid över, typ inte alls, för att fixa till mig så jag blev lite mer anständig. Tur att jag inte har så höga krav på mig själv när det gäller sådant. Frida plockade upp mig en kvart senare och vi åkte in till stan för afternoon tea på mitt stamställe - Hemmagastronomin.
 
Lovisa och hennes mamma Anita var vårt sällskap den här lördagen. Så roligt, att få träffas och ha tid att prata om allt i livet. Nu kom vi precis i tid, vilket gjorde att vi fick stå i kö vääldigt länge. Sist jag var här kom vi en kvart innan och då var det bara att kliva in, typ. 
Anita som var lite risig och hade jobbat järnet i deras sommarhus kom trots det, och det blev så trevligt. 
Fullsatt, varmt och gott!
Skönt att vi fick sitta kvar i restaurangen och prata klart när tiden var ute, allt medan personalen dukade om inför kvällens middagsgäster. Vi var inte ensamma kvar vid vårt bord, några fler gjorde som vi, och jag skulle önska att det fanns tid lite längre, även om jag förstår att de måste skruda om innan kvällens ös. 
Älskar den hyllan! 
Att hitta massor av olika sorters ekologiska teer på ett och samma ställe, händer inte så ofta. 
Jag och Frida åkte hem till vår by, och Anita och Lovisa till sitt i Piteå. 
 
Så glad att vi fick möjlighet att träffas den här lördagen, de behövs lite glitter i allt allvar, alltså allvar så som städhärj och sådant då och då, tycker jag ;-)
 
♥ Maria
 
 
 
Kommentera inlägget här: