Fredag och lördag,

Fredag är ju en fantastisk fika dag på vår skola.
På förskolan bjöd Agnes på en superdupergod  vit kladdkaka med hallon och grädde till. 
I skolans personalrum var det Camilla som bjöd på kanelbullsvarianter, som var så goda. Man behöver knappt äta lunch en fredag på vår skola.
 
Den här helgen skulle vi egentligen gjort massor hemma, meeen, vi har gjort väldigt lite av det vi planerade. 😝ända fram till i dag...
 God mat har vi ätit och hunnit prata om livets alla berg och dalar.
Lukas älskar kött, alltså blev det kött.
Axel har hängt med sin morbror en del den här helgen förutom då han varit i Boden och lekt med sin kompis Harry.
Axel ville sova över och det fick han. På morgonen var det viktigt att få till eld i kakelugnen. Allt gick så lätt med Axels hjälp, han bar in vedträn och morfar gjorde upp elden.
Vilken tur att vi hade en bit Jokkmokksfalu hemma, så vi kunde grilla lite korv.
 
På lördagen åkte jag och mannen in till stan för lite inköp och för att fixa en ny resväska till mig. Min resväska som jag alltid packar knökfull hade ett hjul för lite då jag kom till Arlanda sist. Efter besök på Samsonits affär på Östermalm i Stockholm visade det sig att det inte gick att sätta dit ett nytt hjul. Alltså fick jag en lite summa till en ny väska, en summa där några års slitage var avdraget. När vi inne i Strandgallerian precis bestämt oss för vilken jag skulle köpa gick brandlarmet och alla , precis alla fick utrymma hela gallerian. 
 
Det brann tydligen i ett elskåp i källaren och allt var stängt resten av dagen. Ingen väska, och min man som skulle köpa en ny dunjacka fick inte heller det fixat.
Vi var in på Pentik eftersom jag har ett presentkort där, men jag kunde inte bestämma mig för vad jag vill köpa så jag får väl fundera ett tag till. 
Vi gick och fikade och åkte sedan hem.
Efter stadsbesöket var vi bjudna på middag hemma hos Gustav och hans familj. 
Efter middagen var vi barnvakt, jag, Lukas och Lovisa i någon timme och hade fullt upp med olika lekar tills det var dags att sova för de små. 
 
Nu blir det att stöka undan allt vi inte hade tid med i går ute på vår gård. Allt som ska in innan vintern är här. 
 
♥ Maria
Kommentera inlägget här: