varma dagar

I dag hade vi 31° varmt. Det är ju helt otroligt, inte ens vattnet i älven är svalt längre. Jag gillar att bada i lite svalare vatten, men visst får jag erkänna att det är skönt, med värmen ändå...
 
Utan AC, så är det rätt varmt på nätterna, så jag sover väl inte mitt bästa just nu. Men är man ledig så gör det inget, vilket jag ju är. 
Frukost ensam flera dagar den här veckan trots att huset är mer eller mindre fullt av barn, och någon natt även barnbarn. Barnbarnen får man i alla fall sällskap av till frukosten 😍
Jag dukar upp och hoppas ibland att någon ska vakna, vilket de gör, men då har jag redan hunnit med min löprunda, simmat, duschat och ätit.  Andra dagar njuter jag av min ensamhet med en tidning att läsa i, allt medan jag äter min yoghurt och känner lugnet i mig.  
Förutom frukost har jag kokat en supergod räksoppa till middag en dag. Till soppan bakade jag och Axel ett gott örtbröd. Det är både persilja och basilika i brödet. 
 
Fick hänga med några av mina hjärtan på en liten strand vi har här i byn.
Den här tjejen säger att hon visst kan simma, men jag är inte helt säker på det. Skönt vid älven, för här är det nästan alltid lite vind.  
Olivia ser till att jag inte blir en soffpotatis, ingen kommer undan. Hon gillar kurragömma, så då får både jag och hennes mormor då vi är där samtidigt vara med i leken. Skoj!
 
Idag blev det både lek med dockorna och kaninerna i dockskåpet och sedan en kurragömma på slutet innan jag cyklade hem. Hem för en fedagskväll hos frissan.
 
Klippning för mig, Lukas och Frida. Frida som ska på bröllop i morgon, ville få sitt hår fint när en barndomskompis till henne gifter sig.  Jag och Lukas hade bara det vanliga hårvårds behovet.
 
En trevlig kväll hos vår husfrisör då vi hamnade i djupa samtal om livet!
 
♥ Maria
 
 
 
 Kommentera inlägget här: