Skottland

Kan inte anvĂ€nda min dator 😱 p g a att adaptern inte fungerar mer Ă€n till vĂ„ra mobilladdare. SĂ„ inlĂ€ggen pĂ„ bloggen blir inte sĂ„ bra via mobilen. Jag lovar att göra ett eller flera nĂ€r jag kommer hem om vĂ„r resa.  (null)

(null)

(null)
Min födelsedag firade jag med tidig avgĂ„ng till Edinburgh. Sedan bil i mĂ„nga mil mot Skotska höglandet. Lite missöden som oftast dĂ„ man minst vill ha dem. Ett brunnslock som satt pĂ„ sne efter en mycket trafikerad vĂ€g gjorde att vi fick  punktering. Inte bara vi utan minst fyra bilar till. Som tur var har vi tvĂ„ hĂ€ndiga mĂ€n med oss som snabbt fixade det. 

Den underbara utsikten frĂ„n vĂ„rt hotellrum fick mig att somna sött. Berget framför oss Ă€r Ben Nevis högsta berget i Storbritannien.       
Bilarna framför oss hade ocksÄ punktering. Ett smalare reservdÀck sattes pÄ plats som tog oss hit till Fort William. För en natt pÄ ett fint hotell.
(null)

(null)
Vi skĂ„lade för att vi fĂ„tt Ă€nnu ett Ă„r av minnen. 
Bjuden pÄ allt gott av svÄger och svÀgerska. Hamnade tacksam över livet och full av nyfiken förvÀntan över framtiden, lite bland molnen en stund. BÄde spÀnnande och skrÀmmande att möta det vi inte vet nÄgot om...

Nu ska mĂ€nnen försöka fĂ„ ett nytt dĂ€ck och sedan fortsĂ€tter vi resan. I dag blir det Isle of Skey om hjulet fixas i god tid. 
Ni kan följa vĂ„r resa pĂ„ Instagram ocksĂ„ 😊

❀ MariaKommentera inlÀgget hÀr: