Loppisdag med Stina

Tidigt, denna morgon blev jag väckt av min man som jobbar den här veckan. Han stiger upp galet tidigt, men just innan han skulle åka iväg kring 06.30 blev jag väckt och kunde inte somna om. 
 
Seg som sjutton, tog jag tag i mig själv och körde igång min träningsmani. På med träningskläder, vilket går snabbt så här mitt i sommaren. Ett varv runt spåret, knappt 4 km men bättre än ingen träning alls. Sedan cykel ner till älven och en kort men skön simtur. 
Så ljuvligt!
 
Efter dusch i vår utedusch blev det en långsam frukost under parasoll, med tidning att läsa. Lite annat pyssel hann jag också med innan det var dags för dagens utflykt. Man hinner mycket om man stiger upp tidigt, en insikt jag fick 😜
Stina har samlat på glasfåglar länge, men bestämde sig för att nu får det vara nog, även om hon hittade en hon inte har sedan tidigare. 
För 22 kr blev det här mitt. Dricksglas behöver vi i Gränsen. De vi köpte på IKEA för länge sedan är det inte många kvar av och de här för 1 kr styck var väl ok. Tre fat och några skedar blev det också för den summan. 
Fyra stolar för 100 kr styck. Helt ok eftersom de var så stabila. Men den högblanka färgen, ville jag inte ha...så jag ska nog sandpappra dem och måla dem i någon matt grå färg. Men inte nu, jag har en massa annat att fixa med i veckan. 
 
Hungriga blev vi och åkte till Tree Hotell i Harads för lunch, men det gick inte så bra. För man måste boka lunchen i förväg. Däremot blev det våffelbuffé och te som de serverar varje dag. 
Älskar Lilla Åland, som jag har hemma fast i svart. Den här gråblå färgen var riktigt fin. 
Efter våfflorna satt vi länge och surrade om allt som hänt sedan sist vi träffades och fotade... 
baddräkter på toan och 
gräddsnipor
och det här rummet med den fina lampan.
 
Jag har köpt lite udda loppissaker den här sommaren.
Järnräcken, som min man lovat att fixa så att de passar till vårt trapphus i Gränsen. Dessa fick vi hämta i en liten by någon mil från Morjärv. 
Skiffer som han också ska lägga utanför ingången till vårt trapphus i Gränsen. Inte sådant som jag brukar köpa, men som jag tror att vi kommer att ha nytta av 😍. 
Kvällen avslutades med en kopp te och jordgubbar hemma, med delar av min familj. Te i den fina, fina koppen som jag fick i sommarpresent av skolans personal!!!
 
Nu ska jag försöka komma i säng lite tidigare, så att jag inte är så trött på morgonen och fixar att springa innan det blir för varmt. 
 
Bada, bada så mycket ni bara hinner, sommaren är kort!
 
♥ MariaKommentera inlägget här: