Roligaste tisdagen

Jag fick veta av Stina att jag skulle vara hemma vid 17.00 i går. Hon sladdade in och plockade upp mig, och vi hamnade hemma hos henne. 
Jag fick inte veta någon om vad den här kvällen skulle bjuda på.
Det var i alla fall sensommarvarmt och vi satt ute på altan. Sedan blev vi skjutsade in till stan för middag.
Bitte och Stina lever sina liv i 180 km/h vilket gör att man får försöka fånga dem i vinden ibland. Nu satt vi här i godan ro och njöt av den goda maten och av varandras sällskap, händer inte så ofta men när vi väl träffas är det supermysigt. 
Så glad av att få denna överraskningskväll och här var vi bara halvvägs.
För efter maten blev det en kort promenad till Filmstaden och en film - Yesterday. Den var bra och musiken i filmen -  Beatles, så bra!!! 
En supefin kväll och jag kom hem med sista bussen innan natten. 
 
I morgon har vi skolstart för eleverna, äntligen. Jag har fått 2 minuter till att hälsa alla elever välkomna tillbaka. 2 minuter...det blir inte många meningar och jag har klurat på detta i kväll, men nu är jag så trött så jag tror det får bli god natt strax.
Så här trevligt har vi haft på våra raster då solen visat sig. På min TV säger vår skolminister just nu att lärarnas administrativa arbete måste minska, och att lärarbristen ska åtgärdas genom att göra läraryrket attraktivare. Jag hoppas att det blir verklighet, för det är verkligen ett av de bästa och samtidigt ett av de mest komplicerade yrken man kan ha. Tänk att få vara med och göra skillnad varje dag, att få coacha det viktigaste vi har på deras resa in i framtiden, och det blir aldrig långtråkigt, jag lovar!
 
 
♥ Maria
 
Kommentera inlägget här: