Fredagsmys

Den här fredagen var den första då jag verkligen kände fredagskänslan på väldigt länge, ni vet den man känner efter en intensiv arbetsvecka. Men sommaren och semestern har gjort att den annars så mysiga fredagskänslan försvunnit tills i går. 
Det började redan på morgonen då jag kom in i personalrummet och Marianne på skolan höll på att göra fint med hembakt fikabröd. Vi har för det mesta fina fredagar på vår skola, med eller utan fika, men fikat gör det lite extra festligt.
 
Det blev en dag då jag fixade massor på jobbet och kunde stryka sak efter sak på min "att göra lista", så skönt! Sedan gick min laddare till datorn sönder, och då blev det kris! Men allt löser sig, för det mesta och det gjorde det även med laddaren. Den gamla som gick av är kasserad, och jag har en ny nu. 😊
Hemma blev det fix inför kvällen då goda vänner kom på middag. Vi är ett rätt så bra team, jag och min man då vi har något gemensamt projekt, så som nu då vi skulle fixa middag hemma. Jag bakade min Franska kladdkaka som är så god. Mannen fixade wokad kycklinggryta med ris. 
 
 
Det får vara högst 21 minuter i min ugn på 175°, annars blir det inte en kladdkaka. 
En mysig kväll med fina vänner, bästa starten på den här helgen. 
 
Vilken ljuvligt fin dag vi fick helt plötsligt! Efter mina måsten i dag har jag suttit ute och läst i solsken och sensommarvärme. Hoppas vi får många sådanan dagar och veckor den här hösten.
 
I dag har vi fortsatt att samarbeta superbra, jag och min man. Han skulle rensa och rengöra kylskåpet för så där två veckor sedan, men sedan har han glömt bort att han skulle göra det. I går kom vi överens om att vi gör ett arbetsbyte. Han slipar stolarna vi ska ha i Gränsen och jag fixar kylen. Ett bra byte tyckte vi båda, tjolahopp! Ni ska få se bilder på stolarna i morgon. 
 
 
♥ Maria
Angelica Wåhlin:

Ser ut som en bra fredag :)

Svar: Tack! Gillar fredagar som har lite av allt gott, god mat, goda vänner och intressanta samtal. Ha det gott!
Kram Maria
Moi

Kommentera inlägget här: