Firad av väninnor

Som sagt var, det är skoj att fylla år. På tisdag efter jobbet fick jag bara veta att jag skulle bli hämtad av Stina för något event och att jag inte skulle äta middag hemma. Stinas och Bittes present till mig. Vi är som sagt var ofta på olika håll, så det är inte så lätt att hitta kvällar då vi alla tre är hemma.
Stina, SuperStina som kämpar på med sin onda höft som hon borde bli opererad för tycker vi.
Bitte som är omtänksam som få och alltid på vift. Vi hamnade på Le Croissant i Luleå. Bjuden på middag och vitt vin. 
Efter middagen fortsatte vi till Bio Royal som hade ett franskt event den här kvällen. Simon Laiti som bjöd på små plock och dryck.
Vi skulle se dokumentären om Alain Ducasse liv. En matkreatör från Frankrike som brinner för matlagningens ädla konst. Inget lämnas åt slumpen och det där lilla extra var något man inte hoppar över. Sedan fick vi höra om Simon Laitis filosofi, rätt så lik den franska förebildens.
 
En riktigt mysig kväll och jag blev skjutsad hem trött och glad efter en lång och spännande dag. Slängde i all hast ner det viktigaste jag bara måste ha med mig då jag ska resa. Tidigt på morgonen var det avfärd till Malmö.
 
Tack för en fin kväll och nu har jag fått mer kunskaper om vikten av att ha de bästa råvarorna och att aldrig vara nöjd förrän det är perfekt, eller ha ambitionen att sträva mot perfektion i alla fall...
 
♥ Maria
 
 
Kommentera inlägget här: