Träna eller...inte?

Efter att ha varit förkyld och risig i en månad minst har min träning fått lida. Den här veckan har jag äntligen känt mig frisk från bihåleinflamation och annat. Två löprundor har jag hunnit med och insett att min kondition är usel just nu. Så ikväll ska jag på pass, Body workout. Söker fram mina träningskläder och ser att jag skulle behöva köpa lite nytt. Det känns lite motigt, med tanke på den dåliga kondisen, usch! 
 
'Nya kläder kanske skulle göra det roligare just nu...
Den här helgen har vi haft mysigt sällskap på middag både fredag och lördag.
 
 Lovisas föräldrar Anita och Daniel och Lukas och Lovisa så klart, var vårt sällskap på lördagkväll efter Lukas match mot MODO, som de vann, jippi!
Bubbel, och lite rött och lite vitt.
Jag bjöd på svamptoast till förrätt, laxsoppa till varmrätt med surdegsbröd till. Pannacotta med färska bär och frukter till efterrätt. En superfin kväll med massor att prata om.
 
Söndagen började med hockeyträning för Axel 09.00 och hans morfar följde med så klart. Själv valde jag att äta frukost i lugn och ro. Sedan blev det Coop Arena och J-20 superelit som hade match. Det räcker inte med att se på idrott även om det är skoj, man behöver ju utöva idrott också för egen del. Det har varit en hockeyhelg, tre matcher för Lukas lag på tre dagar och tre vinster!!!
 
Men men men, jag behöver verkligen komma igång med min träning nu, efter allt gott av mat och dryck och hockeymatcher. Med eller utan nya träningskläder.
 
En kopp te först, gokväll!
 
♥ Maria
 
 
Kommentera inlägget här: