Nya loppisfynd

I dag frågade jag Ulrika på skolan om Bodens bästa loppisställen. Bodens kommuns återvinning, en affär med gamla saker som folk inte vill ha längre nämndes och Ulrika trodde inte det fanns något av värde att hitta där. Det väckte min nyfikenhet. 
Efter ett möte på vår Förvaltning på eftermiddagen bestämde jag mig för att ta en titt in i butiken. Ja, det fanns en hel del "skrot" så klart, men ett och annat fynd också. Fyra handblåsta dessertvins glas, signerade, för 5 kr styck köpte jag och...
ett kakfat för 25 kr. Skoj!
 
En löprunda i kväll blev det, ensam för jag hade inte hunnit förbereda min man för det.  Så han orkade verkligen inte hänga med. Däremot tog han en lång och snabb promenad en timme senare. Så jag kanske ändå inspirerade honom till motion, kanske.
Jag hoppas så innerligt att min förkylning är väck nu. Förra veckan var jag hos Siriwan på massage. Det är inte vilken massage som helst, utan en helt otroligt djupverkande hälsomassage. Det tar ont, helt galet ont.
 
-Varför utsätter jag mig för det, kanske ni undrar.
 
Helt enkelt för att det faktiskt gör skillnad. Jag skriker, och vädjar om "nåd" medan Siriwan trycker på "trigger punkter", knådar och stretchar. Hon masserar med fokus på mitt ansikte och kinderna den här gången, min ena axel, nacke och ryggen.
 
Helt plötsligt blir jag yr, ser suddigt och förstår att jag håller på att svimma. Helt naturligt säger Siriwan lugnt.
 
-Det beror på att blodet helt plötsligt får en skjuts där det har varit så spänt länge, säger hon och ber mig andas in doft av eucalyptus ur en liten burk. 
 
Jag kände mig väldigt trött och mörbultad resten av dagen och hela fredagen, men trycket i bihålorna försvann. På lördag var energin tillbaka, inget tryck i bihålorna längre. Så gudomligt skönt!
 
Nu mitt favoritprogram på TV - "Det sitter i väggarna".
 
Jag önskar er en skön tisdagskväll!
 
♥ Maria
 
 
Jessica Högberg:

Grattis till en "egen" duktig massör!

Svar: Så fint, att ha en i grannskapet att boka tid hos. Synd bara för oss att Siriwan tillbringar flera vintermånader i Thailand. Hon åker om några veckor och kommer hem i slutet på februari.
Moi

Jessica Högberg:

Tråkigt för Er, skönt för henne;) Du får ta en tur till Thailand=))

Svar: Det hade ju varit något! Just nu försöker jag att flyga så lite som möjligt, får se hur jag lyckas, inget flygstopp för mig, men då det är möjligt har jag tänkt ta tåget. Det blir lite långt, att åka tåg till Thailand :-)
Moi

Jessica Högberg:

Ha ha, lite långt blir det...

Svar: Ja, så mysigt!
Moi

Kommentera inlägget här: