Viktiga veckor i maj

Det är hur viktigt som helst och hur skönt som bara den att ha dessa två kortveckor i maj. Ibland har vi tankat energi i Riksgränsen och bara åkt skidor varje dag. I år behövde vi dem här hemma.
 
Min man har tog ledigt i fredags, vilket gav fler dagar till allt jox och bös här hemma. Jag jobbade på min skola några timmar och hemma några timmar på fredag, men det var inte så himla jobbigt, bara skönt att få undan en massa som jag annars fått stressa med veckan som kommer, en vecka som är rätt så fullteckand ändå.
Vi krattar och står på här hemma. En bild från åker nedanför oss med Luleälven som är fylld till brädden av vårvatten som flyter ner mot havet. Svanar som ännu inte gett sig av norrut traskar omkring i leran. För en vecka sedan var det vitt av svanar här, men då hade jag inte tid att fota. Fint, med svanar...men de tjuter och väsnas så otroligt. Okej förutom tidigt på morgonen.
En kopp och lite vila innan vi fortsätter kratta. 
Jag köpte lite blommor till lådorna vid vår ytterdörr. Jag får nog bära in dem på kvällarna om det blir kyliga nätter.
Men det blev genast lite gladare med fräscha blommor vid entrén. 
 
Jag tror inte på att Jesus får till himlen, inte heller på annat heligt men dessa helger är viktiga för oss just den här tiden på året. Nu måste jag sluta skriva och hjälpa till ute.
 
♥ Maria
 
 
Kommentera inlägget här: