Morsdag i dag

Men vi börjar med gårdagen, innan jag berättar om min morsdag ;-)
Vi hade äldsta sonen med familj på middag i går.
Ett tips, om ni gillar tryffel - tryffelsalamin som jag köpte på Coop i Boden var riktigt smakrik och god. En ny ost, Delicé Bourgogne tyckte alla om, den köpte jag på Coop Storheden. 
Vi grillade lax på spett som legat i en mumsigt god marinad i går. Jag har lagt ut receptet här tidigare, men kan göra det igen om ni vill?
Att läsa för mina barnbarn gillar jag och i går fick jag till en lässtund med Olivia. Vi läste samma bok tre gånger på begäran av madame. 
 
Hon ville inte åka hem, men när hon fick ta med sig Petssonboken från vårt "bibliotek" gick det bättre. Fyra barn och en bokälskande mamma blev många barnböcker till sist. Nu är ju en del av dem nästan sönderlästa, andra kaserade efter många lästimmar. Men en och annan har vi kvar i vår bokhylla.
Olivia är en tuff social madame. Här var hon precis på väg hem, då hon kom på att hon måste hälsa på våra nya grannar som flyttade in för några veckor sedan. Pappan tyckte nog inte att hon behövde göra det just då, så han skyndar efter...
 
 Axel kom med blommor i en smutisg liten hand från vår äng nedandför vårt hus.💕💕💕 
Sedan la han sig ner för lite vila och speltid innan hans pappa skulle hämta honom för en helg med hans familj.
 
Morsdag i dag!
 
En hyllning till alla mammor som kämpar för sina barn, ibland mer eller mindre ensamma!
 
Den här dagen, en  vacker dag!
 
En fin blomma från äldsta sonen, hälsningar från de övriga barnen och svärdöttrarna. Kanske kanske tårta innan kvällen, vem vet😜blir det ingen får jag väl tänka att det kan vara klokt att inte äta godsaker varje dag.
 
Själv ringer jag min mamma idag och köper något fint till henne tills vi träffas nästa gång bara för att jag vill det.
Jag ska nu fixa lite i min trädgård innan jag lägger mig i solstolen med en bok, för att jag tycker jag är värd det!
 
♥ Maria
 
 
 
Kommentera inlägget här: