Vi fortsätter fira någon och något.

I vår familj är det ett fasligt firande hela sommaren igenom. Nästan varje vecka, känns det som från maj till september. Alltid någon som fyller år, vilket jag är innerligt tacksam för, för om vi inte fyller år finns vi inte. 
I dag hurrar vi för mannen i mitt liv, han i mitten på bilden! 
Här i väntan på tåg mellan Malmö och Köpenhamn för ett år sedan med två av våra tre söner på var sin sida.
 
I kväll ska vi fira honom, jag vaknade inte ens denna morgon då han klev upp. Inte så konstigt eftersom han stiger upp 04.30 varje vardagsmorgon. Tro det eller ej, men han är på jobbet 06.00 varenda dag, en halvtimme innan han börjar jobba. (Han har 45 min att köra till sitt jobb)
-Varför, kanske någon undrar, jo för att få dricka en kopp kaffe på jobbet med några lika morgnpigga kollegor. 
 
Inte mig emot, att man är på sitt jobba 30 min innan. Jag är i alla fall inte det, inte 30 minuter innan, gäsp!
 
Lite annat skoj, jag pep in på Kallax gårdsbutik den dagen då jag skjutsade min mamma till sin skjuts som skulle ta henne hem efter drygt en vecka hos oss.
 
Precis då, när jag såg det här glaset blev jag påmind om att jag redan i fjol sökte gamla champagnekupor på de Loppisar jag då besökte. De jag hittat har varit för dyra tycker jag, även det här glaset var dyrare än det är värt. Men jag köpte det ändå, bara för att det var midsommar, typ ;-)
Den här lilla tekannan från Gustavsberg köpte jag inte, ångrar mig nästan, men ändå inte. Det var lite för liten för att komma till användning. Fin hur som haver.
I kväll blir det inte hembakt tårta, jag har bakat så många den sista tiden, så idag ska jag köpa en.
 
Nu järnet till jobbet!
 
♥ Maria
Kommentera inlägget här: