Söndag och träning

Som vanligt, varje söndag klockan 18.30 tränar jag i vår sporthall. Den här söndagen var det Monika som var instruktör. Jobbigt och speciellt för mina armar. Jag tror inte att jag blir starkare fast jag går på det här passet två gånger i veckan. Men inte svagare heller vilket i och för sig är skönt ;-)
 
Vi samåker till vår sporthall, jag och Monika fast vi bor så nära. Förr promenerade vi jämt.
-Varför har vi slutat med det?
-Inte vet jag, och inte kan vi cykla heller, för vi har båda cyklar som behöver  
ses över innan de kan tas i bruk. Jag hoppas att någon ska fixa min cykel, och medan jag hoppas får jag ta mig dit på annat vis, vilket oftast har blivit med bil.
Efter passet tog vi en tur till Sara som bor med sin familj i ett superfint hus med utsikt över älven. Vi skulle bara titta in snabbt för att Monika hade saker hon skulle hämta. 
Se så fina detaljer, med fönster som släpper in ljus från ovan.
Vi hade massor att prata om på en gång.  Medan vi pratade dukade Sara upp kvällsfika åt oss. 
Te av bästa sort! Johan&Nyströms ekologiska teer är bara bäst. 
Vem som är extrovert, introvert eller något mitt emellan satt vi och funderade över en stund. Det sägs att en extrovert personlighet besitter kvaliteter som charm, karisma och övertalningsförmåga medan introverta personligheterär kreativa med ett behov av att vara ensam betydligt orftare än vad en extrovert person vill.
 
Jag har läst någonstans att det inte är så solklart som ovan, utan de flesta kan vara både ock, men kanske oftare det ena än det andra. Vi konstaterade i alla fall att någon av oss är i behov av ensamhet eller av sammanhang där man är få lite oftare, och att någon annan kan bli rastlös av för mycket ensamhet och så vidare...spännande.
 
Det blev en trevlig söndagskväll med de här mysiga tjejerna. Ni ser ju vilket gott fika Sara bjöd på bara så där.  Fint efter ett jobbigt pass!
 
♥ Maria
 
Kommentera inlägget här: