Planerar för studentfirande

En lördag med Afternoon Tea på Hemmagastronomin.
Innan teet började vi vår lördag med att boka  studentblommor, vi som ska fira studenter på fredag. Sedan lite klädprovning och annat trevligt innan vi trippade ner till Norra hamn, jag, Frida och Monika.
Endast bilder på min dotter Frida. Monika har fått för sig att hon inte blir bra på bild. Synd.
Gosakerna.
 Farligt, farligt men med måtta kan man njuta ibland.
 Lollipop, så god så man svimmar.
 
Som vanligt blev det väldigt trevligt, ett glas champagne som var torr och mycket god, salt och sött att äta, så som det ska vara på Afternoon tea. Med mig hem hade jag en påse te med smak av lakrits. Kan bli gott  att dricka någon gång då och då i sommar.
 
Vi gick igenom våra menyer inför fredagen, Monikas yngsta son tar studenten precis som våran Lukas. Jag tror jag börjar få till en meny, nu ska bara handlas till veckan och på kvällarna får jag börja förbereda vad som går att förbereda innan. Jag har ju rutin på det här, det är ju fjärde barnet som nu ska igenom detta.
 
Det blir inte något stort hos oss, våra närmaste vänner och alla barn och barnbarn då förstås. Vi har ju vänner som har barn som tar studenten samtidgt, alltså hinner vi nog inte med varandras firanden, synd.
 
En sak jag inte har rutin på, eller som känns värre än tidigare, är allt firande som sker innan fredagen för de blivande studenterna. Just nu har de mösspåtagning inne i stan.  På tisdag ska vi se dem gå på bal, en kväll ska de tydligen ha maskerad och ja förhoppningsvis orkade med själva studenten också...
 
♥ Maria
 
 
 
Kommentera inlägget här: