Tyskland är vackrare än jag trodde!

Ibland blir man positivt överraskad. Jag har aldrig funderat så mycket över Tyskland som resmål. Men nu då Lollo, min svägerska och min mans bror Patrik undrade om vi ville följa med dem, och ett par till på den här resan så tackade vi ja, så klart!
Den här lilla medeltidsbyn, Beilstein som också kallas "Mosels Törnrosa" p g a att staden är så välbevarad var otroligt sagolik. Här spelar man in en del filmer med anledning av den fantastiska miljön.
 
Vi suckade av förtjusning då vi trippade runt i  den här byn. 
En kopp te efter flera mils trampande och en supergod appflestrudle. En sorts äppelkaka serverad med vanlijglass och grädde.
Den är stassen var bäst att cykla med i varmt väder. Ett par tunna springshorts och en tunn vid tunika. Det var superskönt den här dagen som nog var varmast av alla. 
Vi hittade massor av körsbärsträd, med söta körsbär i, men...de hängde så högt upp så vi fick hitta på något :-)
 
Ja, sedan var det några cyklar som krånglade vid något tillfälle och det var bara männens, konstigt. Kedjor som hoppade och växlar som släppte. Tur det är tre händiga män vi har med oss. 
 
Varje kväll, ett nytt hotell, och ett nytt cykelförråd.
Det är många som cyklar, så vi fick ställa dem tajt, så att fler skulle få plats.
Nyckeln till cykelgaraget i Cochem där vi låste in våra cyklar för natten.
En man som kört vårt bagage mellan hotellen. Varje morgon klockan 09.00 har vi lämnat dem i reception där han hämtat dem, förutom då någon varit sen, då har han suttit i sin bil och väntat.
 
Tja, snart dags för att gå ut och äta något...
 
♥ Maria
 
Kommentera inlägget här: