Gasar och bromsar, om vartannat

Jag känner att jag måste dra i handbromsen lite. Det har blivit allt för mycket av det goda livet den sista tiden. 
I går körde vi ett tufft pass hemma hos Monika. Så tungt, och samtidigt så skönt att få ge kroppen en riktig omgång.
Deras uteplats, så himla fin!!!
Pioner som blommar för fullt.
I dag cyklade jag till vårt stora köpcentra - Storheden. På vägen dit gjorde jag ett litet stopp hos Annevi, min kollega. Jag skulle cykla förbi henne förra sommaren, men det blev aldrig av. Nu tog jag tag i det, första semesterdagen. Lika bra, för en sommar tenderar att dra förbi som en frisk bris. 
 
Jag blev bjuden på gofika såklart! Världens godaste kanelbullar! Med mig hem fick en en bok som jag ska läsa i sommar. 
 
Efter fikastunden hos Annevi cyklade jag vidare mot Storheden och tog en genväg, oj oj oj, hamnade lite fel. Stigen jag cyklade på genom skogen tog slut, och jag stod med cykeln i något som påminde mig om en våt myr. Det gick inte att cykla så jag ledde cykeln och hoppade så gott det gick mellan tuvorna, blöt om fötterna så klart. Tur det är sommar och varmt.
 
Sedan inköp av sådant som man kan behöva på vår kommande resa. En resa som ni ska få följa med på här på bloggen. 
Väl hemma bakade jag en sockerkaka till dagens färska jordgubbar.
 
Gänget som jobbar kom hem och vi avslutade middagen med gofika. Våran Joel, som i vanliga fall arbetar i Umeå, har nu i sommar fått jobba här i stan vilket han inte är så ledsen över. Skoj, att vi hinner hänga med honom och Lovisa lite mer än vanligt.
 
Jag njuter av allehanda gosaker, samtidigt som jag försöker träna, och jag är lur på att det blir lite mer av det goda...
 
♥ Maria
Kommentera inlägget här: