Åska och regn

Efter vår trevliga resa har vi landat hemma igen. 29° varmt och ute dånar åskan och regner smattrar mot plåttaket på vår glasveranda. Vad gör man då, jo sätter sig en stund mellan alla tvättmaskins tömningar och bloggar lite. 
De här två gulliga systrarna sista kvällen i Bernkastel-Kues. 
Efter den goda middagen på hotellet gick vi damer ut och sökte efter ett ställe som serverade goda cocktails. Vi hittade ett inte allt för långt från vårt hotell. En trevlig avslutning på den här resan. Lotta och Patrik Ö åkte vidare till Köpenhamn och Skåne. Lollo, Patrik T och Isak åkte vidare till Prag och vi åkte hem.
Skyltar med kilometrar som inte stämmer riktigt. 
Portar att imponeras över. 
Här är våra cyklar hyrda, och här fick Patrik en ny cykel då hans krånglade. Min mans krånglade också, men han fixade till det själv och ville inte byte, fast han hade fått det. Typiskt honom.
Alla dessa vinodlingar där det finaste vita vinet mognar bäst på de brantaste sluttningarna.
Resan till Mosel, den tar lite tid, och det är ett plus om man har med sig en stark man, som kan bära ens resväska upp och ned mellan perrongerna. För man får byta tåg och buss några gånger och som tajtast hade vi tre minuter mellan bytena. Tur då att mannen är stark och sprang med våra resväskor från den nionde perrongen till den första. 😘 (det finns hissar, men det var kö till dem och då fick vi rusa)
Sista natten i Frankfurt på hotell nära flygplatsen p g a tidig avgång.
Som jag sagt tidigare, goda frukostar kan de fixa till i Tyskland, men middagarna har det varit lite si och så med. 
Nu ska jag slå in lite presenter, för vårt barnbarn Olivia fyller 4 år i dag!
 
♥ Maria
 
Kommentera inlägget här: