Camden

Jag gillar Camden, en  stadsdel i London som är känd för sin subkultur, sina marknadsstånd och mat från alla världens hörn. Camden ligger i Londons norra del som varit ett bostadsområde sedan 1970-talet. Här finns allt, och alla.
 
Här kan man beställa Dr Martens skor precis hur du själv vill ha dem, i vilken färg du vill och med mönster eller utan. De skickas hem efter ett antal veckor, hur bra som helst.
Visste ni att de har patent på deras skosulor, som är grymt sköna?!
Det blev inte ett par specialbeställda för mig, utan ett par ur deras ordinarie sortiment, helt vanliga i svart, mjukt skinn.
 
Karianne som varit här nyligen fick agera pilot och det var skönt. Skönt att ibland slippa hålla koll och hela tiden tänka på var man är för att komma rätt. Nu gled vi bara med och njöt av tillvaron.
Här där man kan äta mat från alla världens hörn, så valde vi en engelsk pub. En fin sådan.
 
 
Hamburgare som är "hemmagjorda", alltså gjorda på restaurangen smakar så himla mycket mer och den här var god! Jag är inte så förtjust i öl, men ibland kan rätt sorts öl ändå smaka riktigt gott. Min enda öl under resan, blev den i Camden, god med en burgare.
 
Det blev ont om tid, vi skulle ju fortsätta kvällen med en galamiddag, så snabbt till bussen som tog oss till Centrala London och vårt hotell.  Nu blev det fix i rasande fart, för 19.00 gick bussar till hemlig plats...
 
Mer om den kvällen en annan dag. :-)
 
♥ Maria

 

Kommentera inlägget här: