GoD JuL!

Jag har fått en del riktigt fina julkort. Jag, nä jag menar vår familj förstås!
Så fina!!!
 
Jag skäms för att jag inte skickar några alls. Ändå blir jag riktigt glad över att få några varje år. Det är väl ändå lite extra skoj med riktiga kort, som man ka ta på, än alla dem som förmedlas via sociala medier?!!
 
Jag fick ett fint recept på smörkola av Lena, som nu firar jul i Sydkorea. Jag fick koka smeten längre än vad receptet sa. Den skulle kokas i 20 min, men det räckte inte. Jag kokade den nästan 35 min. Farligt goda blev de i alla fall.
Lite glögg i kväll, i det fina, fina glöggmuggarna som jag fick av personalen på skolan i julklapp. Kannan har jag inte fotat, men den är lika fin som muggarna. Jag är såld på den gråa, lite råa stilen.
Granen är klädd av Frida, Axel och Axels morfar. Frida tycker att jag ska köpa lite nytt julgranspynt till nästa år. Min man tycker absolut inte att jag ska köpa nytt. Han påstår att han inte gillar nytt...och det vet vi ju redan.
-Kanske lite guld i granen skulle ge den ett lyft? 
Vi får väl se...
eller
Några julklappar, trots att vi inte köper något åt de vuxna längre. Vi har valt att köpa en var till julklappsleken som vi kör på kvällen då barnen somnat. Vuxna, hmm...min lillkillen får ändå några av sin mamma, ett tag till 😍
23 december, en alldeles underbart speciell dag!
 
Födelsedag för våran Lukas och vår bröllopsdag.
 
30 år i dag!
 
GoD JuL
 
♥ Maria
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jessica Högberg:

Oj oj oj, 30 år, varmt Grattis och en fortsatt fin julhelg 🎅💗🎅💗🎅

Svar: Tack! 30 år gick i en rasande fart. :-)God fortsättning!
Moi

Kommentera inlägget här: