Vårt nymålade kök

Vårt nymålade kök!
 
Jag är supernöjd med färgen, med den nyans av vitt som jag valde. Den kommer inte till sin rätt här, eftersom det var kväll när jag fotade. 
 
Det är otroligt hur mycket man orkar när man vill något. Målet för oss var att slippa kaoset hemma, efter en månad utan kök, nästan. Klockan var närmare 20.00 när jag äntligen kom hem efter kvällsmöte på jobbet och annat som jag var tvungen att fixa innan jag åkte hem.
 
-Ska vi, sa jag och såg på min man med bedjande blick...
-Okej, sa han och flög upp ur fåtöljen han satt sig i.
 
På två timmar var allt på plats, nästan. Tungt, att bära våra möbler utan att skråma nymålade golv. Tur jag lyfter lite vikter på passet jag går på två gånger i veckan ;-)
 
Lampor ska upp, en elektriker väntar vi på, och lister och fönster ska målas. Men nästan allt kom på plats. Lite oense var vi om kökssoffan, jag tyckte det var luftigare och finare utan den, men det tyckte inte mannen. Det är den bästa möble vi har sa han och tjurade, så då fick den sin gamla plats igen.
Lampan, från vardagsrummet passar faktiskt riktigt bra här. Två hade kanske varit bättre i ett stort kök med ett långt bord som vi har. Men så här långt så får det duga med en och den här lampan passar inte lika bra tycker jag att hänga på rad. Den här modellen passar bättre att hänga i olika höjd intill varandra.
 
♥ Maria
 
 
Kommentera inlägget här: