Höst?

Varma dagar och svala dyngvåta nätter. Ett är säkert, vi firar födelsedagar i vår familj så fort det börjar dra i hop sig till höst. Frida i går.
Hennes lillebror och lillebror och lillebror tog över soffan och åt med god aptit av det som bjöds.
En smarrig smörgåstårta.
Tårta med jordgubbar och sedan chokladbollar. Det var precis vad jag behövde för att orka springa några km till, så jag orkar 1 mil om en vecka.
När man har små barn med på kalas blir det värsta bästa festen. Tjio och tjim och inget annat tills de små stupar av trötthet medan de vuxna kämpar för att få avsluta sina meningar, meningar som ibland tappas bort innan de avslutats. Varför, ja, för att de små kräver sin tid och gör allt för att de vuxna se att de också finns där på festen.
Jag som varit på iPadkurs under dagen var bara tvungen att introducera en av alla appar vi testat på kursen för mina barnbarn. Sedan testade teknikfreakbarnbarnen sina egna appar, så som det är när man går från nappar till appar. Och jag vill bara fortsätta testa alla appar jag fick nys om idag, så himla skoj med allt interaktivt. Men jag har ju ingen padda än, och den här på bilden var ju Axels.
 Soffan blev tom helt plötsligt, och gossarna drog i väg till den ena och det andra. En skulle hem och lägga sin dotter. En annan skulle träffa kompisar och den tredje...gick och la Axel så att hans storasyster fick fortsätta roa sina gäster som blev kvar. 
En underbar doft.
 Sist av alla gick jag och Monika hem. Och om en och en halv vecka firar vi nästa födelsedag, alltså är det höst nu!
 
♥ Maria
Kommentera inlägget här: