Söndagsfix

I mitt nästa liv tror jag att jag ska skaffa mig ett café. När det är vår tur att sälja fika i ishallen blir jag alltid lite stressad, men samtidigt vet jag att det är bra att jag blir det. För jag gör alltid mitt bästa då jag är lite stressad.
En morotskaka med massor av mumsig frosting på. Och en långpanna med chokladbiskvier var mitt bakbidrag till dagens försäljning.
Efter att jag bakat allt, för det gjorde jag på lördagkväll så gick luften ur mig totalt. Ett glas rött medan jag tittade min man djupt i ögonen och sa något fint, eller jag hoppas att jag sa något fint...för sedan kände jag, att jag nog behövde vila mig lite...och det gjorde jag ;-) Till mitt försvar, det hade ju varit en rätt så intensiv dag, inköp av presenter, match och kalas, middagsfix och till sist bakning.
 Och på söndagsmorgonen var det skönt att vakna utvilad. 10.00 var vi på plats. Finare än så här blir det inte i B-hallen. Helt ok, men jag saknar Sunderbyns fik lite grann, där finns ju allt man kan önska sig av ett café.
Annika och Clara hade även de ansvar för fiket tillsammans med mig.
Clara fick sköta kassan och den skötte hon galant.
Urban, lagets tränare kom och fikade innan matchen.
Matchen i dag mot Timrå var otroligt jämn, så jämn så den slutade 3-3, vilket den inte fick göra. Så det blev förlägning och då vann Timrå :-( , surt sa räven om rönnbären. Och försäljningen gick över förväntan, allt var slut när slutsignalen tjöt. 
 
Nu ett träningspass, som vanligt på söndagkväll. Och sedan en ny vecka som väntar.
♥ Maria
Kommentera inlägget här: