En liten paus...

i allt trädgårdsstök. Vi har en vildvuxen tomt, med massor av saker som inte borde finnas där, men som av någon anledning hamnat här och där och överallt. Jag fortsätter drömma om en super fin gård, och jag har massor med idéer och tankar om hur den superfina gården ska se ut och hur den ska ta form. Men ibland behöver jag hjälp, och den hjälpen finns inte alla gånger :-( och då gör jag det jag orkar och lämnar resten, vilket blir rätt så mycket med åren.
Den här bondrosen har funnits på vår tomt i över 75 år! I dag har vi flyttat på den, det är inte första gången. Jag hoppas bara att den fortsätter sin kamp för livet även om den nu hamnade där jordvärmen går fram under dess rötter och stjäl energi.
Att duscha utomhus med himlen som tak och se det gröna vildvuxna från ett annat perspektiv är ljuvligt! Då glömmer jag allt annat som tröttar ut ögat och sinnet.
Bada bastu och ta det lugnt en stund efter allt slit ute eller efter ett träningspass är balsam för själen. Skönt, att se det som är bra och ibland glömma det som är jobbigt. Och tids nog, kanske jag får en gård som är fin för ögat också :-)
Axel hälsar på ibland och vänder upp och ner på min ordning, för inne har jag ordning för det mesta. Och den killen får gärna vända upp och ner på ordningen.
 
Nu ska vi sätta i gång med förberedelser inför kvällens trevligheter med nästan alla barn (en är på Kirunafestivalen, med gipsat ben), och några av våra vänner. 
 
Ha en trevlig helg alla vänner!
♥ Maria
 
 
 
 
 
 
Lena Brännmark:

En välansad trädgård kräver så mycket av en, det blir bara en massa ansande, fortsätt du med det vildvuxna och njut av den istället :-D Ha en underbar sommar. Kram Lena

Svar: Tack snälla du, så klokt!!! Jag väljer nog att hitta en mix av både det ena och det andra 😉 önskar er en skön sommar!
Moi

Kommentera inlägget här: