Vårvärmen är här.

Hemma igen, och försöker nu få in alla möten och annat som måste göras innan sommarlovet, och det är bara 10 veckor kvar. Alltså blir det trångt i agendan. Så varmt det var i dag då jag traskade längst Storgatan, vårslaskigt och stora vattenpölar av snön som nu töar i rask takt. 
 
Lite bilder från Gränsen, vill ha kvar känslan av lugn och ro och själslig frid så länge det bara går. Helst till nästa resa dit. Förstår att den känslan inte skulle finnas om jag var där allt för länge, inget som blir vardag är det samma som det man gör som ett positivt avbrott i rutinerna. 
Det är fint att ha något att längta till. 
Solgropen utanför vår lägenhet, vet inte vem av mina kära som skottat upp den. Men anar...
Vi eller kanske mest jag då, har planerat en massa för den närmsta framtiden. Min man är med på det mesta just nu, så då får man passa på, ha ha. Jag gillar inte att planera långt framåt, lever helst i nuet, men det finns saker man måste planera, som vissa projekt. I vårt kommande projekt är det fler som är inblandade, så just nu håller min svåger på att göra ritningar. Så spännande.
 
I dag och i morgon är det schemajobb på agendan, och i dag var vi i finaste skolan - Språklådan som är den äldsta delen av Luleås gymnasieby. 
Trapphuset så fint och lamporna i taket, det finaste jag sett.
En liten rasthall, fint inredd. Glömde fota i klassrummet, högt till tak vilket jag älskar, men det är svårt att fånga rymden på bild. Från Språklådan springer en del studenter ut varje år, det gjorde även våran Lukas då han tog studenten. Det är några år sedan nu. 
 
Nu lite reklam, utan att vara sponsrad. 
När jag satt och njöt av lugnet i Riksgränsen kom jag på att en liten tavla skulle passa bra i det lilla köket. Googlade lite och hittade den här hos Isa form i Piteå. Du kan få hennes bilder i olika kulörer och vissa med text. Så jag valde den här och eftersom det bara är jag som har mitt efternamn i familjen kände jag att majoriteten, alltså de övriga fick ha sitt namn på bilden. Nu ska den bara få en ram också. 
 
I morgon fortästter vi med schemaarbete och det är bara början.
I maj kommer det att bli mer av det, och har vi tur har vi ett bra schema innan sommarlovet startar.
För övrigt, lider jag av träningsvärk, den enda värk som är positiv. 
 
♥ Maria
Kommentera inlägget här: