Vad händer nu?

Ny regering, nya vindar som blåser...?
Det ser inte ljust ut, när man hör alla prognoser för den vinter som kommer, för de år vi har framför oss. Höjda räntor, högre elpriser osv osv. 
Jag minns en tid i livet, någon gång i början av 1990-talet då räntorna var skyhöga. Vi var unga, hade tre barn och hus, det var en tuff tid om jag minns rätt, man var nog rätt så kreativ när det gällde att roa sig billigt.
Något som är avkopplande och lite billigare lyx är ju en bastukväll. 
Det krävs inte så mycket, lite gott att dricka och något litet tilltugg. 
Någon produkt som ger kroppen en boost. Rituals scrub gillar jag för den är lite oljig vilket är godis för min hud. Sist jag bastade var uteduschen inte nedplockad, ljuvligt. Nu har vi i alla fall monterat ner vår utedusch, så att det inte fryser i ledningarna, vilket det faktiskt gjorde en höst. 
Att ge sig tid att läsa är lite lyx i bland i en hektisk tillvaro. 
Att laga mat tillsammans är mysigt, och för mig något jag kan längta efter. 
Hemlagad pizza från helgen som var. 
Hur mysigt är det inte med utflykter i vår natur?!  Det har ju många upptäckt under pandemin. I helgen fick August följa med sin pappa på älgjakt. Vilket äventyr för en liten kille!
Att få vara med och laga mat när man är liten är både roligt och ett lärande för livet. Det var en helg för någon vecka sedan då Axel sov över och ville ha Amerikanska pannkakor. 
 
Nu, lite SVT play innan natten.
har missat en del, och tekniken ger oss möjligheten att se vissa program,
filmer etc när vi vill. 
 
♥ Maria
 
Kommentera inlägget här: