Augustis sista dagar


En märklig känsla, att göra avslut. Varje start är redan då, början på något som kommer att ta slut,  (null)

(null)

(null)
Det blev en sista dag, och det känns som att jag flyttar hemifrån. Flyttar från en skola jag är oerhört stolt över att ha fått vara en del av, då jag nu lämnar över det yttersta ansvaret till nästa rektor. Undrar  vilken i ordningen sedan den byggdes någon gång på 1940-talet? 
Under nio år har jag tillsammans med pedagogerna utvecklat skolans pedagogiska arbete, trygghetssrbete och lärmiljöerna till vad de är idag. Så himla duktiga vi varit, så mycket tid och engagemang vi lagt ner på allt som betyder något i skolans värld! (null)

(null)

(null)

(null)
Tänk så mycket tid av sitt liv man ändå tillbringar på sin arbetsplats, så mycket av våra liv som vi delar med oss av, till våra arbetskamrater. Okej, mer eller mindre beroende på om du är introvert eller extrovert.  (null)
Mitt rektorsteam, som är guld värda!
I med och motgång har vi funnits där och lärt oss av varandra. Ibland har vi diskuterat oss rödblommiga, varit så oeniga som det bara går att vara, för att 09.30 dricka kaffe/te tillsammans med glädje och bubblande skratt.
❤️

(null)
Sitter i bilen på väg mot norr. En långhelg i Riksgränsen väntar, innan jag kliver in i mitt nästa uppdrag som rektor. Så spännande det ska bli, och så glad jag är över alla som hälsat  mig välkommen tillbaka, tillbaka till Luleå kommun! 💝


Kommentera inlägget här: