Spindelmor har åtta ben...

Jag känner mig som en spindelmor med åtta ben som räcker långt och till många. Inte så att jag klagar, jag trivs med det och skulle jag inte göra det säger jag i från. 
Jag fortsätter plocka in blommor, det gäller att skynda sig då de blommar för fullt just nu. 
Jag behöver plantera fler perenner som blommar vid olika tidpunkter under sommaren, så att det inte är under ynka två veckor allt händer. 
Älskar just den här sortens pion som är som en enda stor pompom. 
I går åt jag lunch på stan med Agneta. Så himla mysigt! Jag fick lite tid att uträtta lite ärenden när jag nu ändå var i stan. 
Lampan jag köpte i Umeå på Pryl 1900 fick en ny sladd och sedan provade jag olika lampskärmar, men köpte ingen, eftersom vi först måste se var Lukas ska ha den i sin lägenhet. 
Spännande hur den förändras utifrån vilken skärm som kommer på, eller glödlampa. 
 
Jag fixade middag åt byggarna, och sedan cyklade jag till Gustav för att han och Madde skulle springa två mil, galenpannor!
Oj, så vi lekte, jag och August. 
Här är det en bana för Super Mario, som August skapat. Den fungerade konstaterade vi, och innan mamman och pappan sprungit sina två mil skyndade vi oss att städa undan alla banor och dinosar och annat. När jag kom hem snörde jag på mig mina joggingskor och sprang själv,  men bara några km, vilket räcker så bra för mig. 
 
Strax ska jag åka in till stan och hänga med min svägerska Lollo tills hon åker hem med tåget i eftermiddag. 
Fina dagar för Spindelmor, och jag trivs med allt som jag gör. Har lite planer för nästa vecka också, men bara lösa trådar som kan ändras då annat dyker upp 😍 som är intressantare...
 
♥ Maria
Kommentera inlägget här: