En lördag i Piteå

Vaknade tidigt, vilket man inte behöver göra en lördagsmorgon. Efter att ha fixat hemma i ett rasande tempo kom Frida och hämtade mig för en tripp till Piteå. Axel hade hockeysammandrag, vilket innebär massor av matcher mot olika lag under dagen. 
Jag tog en promenad med Hugo till Pensionatet, ett av de mysigaste ställena här i vår närhet. Trodde han skulle somna och sova en liten stund då vi kämpade oss fram efter snöiga Pitegator.
Hugo somnade så klart inte, hur kan man sova bort Piteå? Gissa om jag blev förvånad, och samtidigt inte när de första jag stötte på var familjen Fåhraeus. Anita har sin keramikstudio där nu för tiden. Lovisa, gulliga sköna Pitebönan, som blev lite som våran tjej under de år hon och våran Lukas var tillsammans. Nu bor hon i New York och hade precis kommit hem för att fira jul. 
Hugo var lite blyg, i typ två sekunder. 
Ni ser så mysigt det är här, både sommar och vinter. 
Hugo trivdes så bra så jag fick kämpa lite för att få med honom härifrån. 
Axel fick en go kram av sin lillebror i all hast, innan han drog vidare på upptäcktsfärd i ishallen. 
Det var inte så många minuter jag fick se Axel spela. Vågar inte lämna den lille skrutten utan uppsikt. 
Jag vet inte vem som är tröttast i kväll, Hugo eller hans mormor? Axel som spelat många matcher skulle bara hem och ducha efter sista matchen, för att sedan åka i väg tillsammans med en kompis och hans mamma för att se Lule hockeys A-lag spela.  
 
Jag tror inte jag ska göra så mycket mer i kväll. Hur gulliga de än är dessa 2-åringar, så blir man lite matt efter flera timmar i deras sällskap. 💖
 
Önskar er alla en skön lördagskväll!
 
♥ Maria
Kommentera inlägget här: