Firat svärsonen

Efter en härligt intensiv helg med allt från ljuvliga skratt till lite gråt och lite bråk var vi ensamma hemma. Nu blev det vår tur att gratta vår svärson Otto. 
Efter en sommar i shorts och linne är det lite skoj att dyka ner i en klänning igen. 
Otto fixade middagen, av det godaste kött jag ätit. En av hans födelsedagspresenter var nämnligen en stor köttlåda från Köttbutiken i Luleå. Kött från ortens köttproducenter. 
Så himla gott, med grillad spetskål och annat fräscht till. 
Marängtårta till te och kaffe innan vi åkte hem. 
Lite av presenterna han fått. Svenskt och spännande. 
En smakbomb från Hemmagastronomin här i stan. 
Godis och olika presentkort, och pengar till en pulsklocka. Fint! Otto tränar typ varje dag.
 
De stora barnen var med sin mamma respektive pappa, Axel är till och med ute och reser utomlands med sin pappa och farmor just nu. Så nu fick Hugo fullt fokus. Under tiden smet min man ut och pratade och pratade med deras grannar som han känner. Luleå är ändå inte så stort, om någon tror det. Här känner man folk lite här och där från olika konstellationer i livet. Mitt i allt smet en kanin och de övriga gick ut och letade efter den. Den återfanns till sist, puh!
Godaste koppen på hela helgen.
Tavlan längst ner fick de i bröllopspresent, så fin. 
Jag satte mig på glasverandan då vi kom hem från uppvaktningen och skrev en blogg. Mysigt att tända lampor igen, och märkligt hur man är, i alla fall jag. På våren prisar jag ljuset som återvänder, och blir euforisk av de ljusa sommarnätterna. Nu känns det nästan lika fint när mörkret sänker sig. 
Blev kvar ensam här med att få till en blogg, de övriga gick och la sig säkert lika trötta som mig. Jag kämpade med att hålla ögonen öppna tills allt kändes ok. Det är lite vanskligt, att jag oftast skriver innan jag ska sova, för det är då bokstäverna hoppar, men jag hoppas ni har lite överseende med den detaljen 💖
 
♥ Maria
Kommentera inlägget här: