10 år, kan knappt vara sant...

Den här bilden dök upp på min FB, och talade om att det var 10 år sedan bilden hamnade där. Kan det vara sant? Att 10 år runnit i väg så fort, och jag minns kvällen så tydligt, ungefär som om det vore för så där två år sedan. Så länge internet fungerar kan vi få återvända till tider som gått bara så där, bilder dyker upp och jag inser samtidigt att ålder syns, men känns inte, inte än i alla fall. Skönt! Funderar ändå ibland på vad som händer om allt på nätet kraschar...?
 
Annars har veckan varit lugn och full av glada och utvilade medarbetare. Vi behövde nog alla det här lediga dagarna mer eller mindre. I går kom Axel till oss och ville sova över. 
Efter bastu och badkarsbad var det en trött kille, eller kanske två. 
 
Efter en vårigt god grillmiddag gjorde jag pannacotta. Enkelt men behöver lite tid att stelna. 
En mysig kväll med Masked Singer på TV. 
På lördagsmorgonen, i dag alltså kom Hugo och vi fick barnvakta en stund då Frida skulle på ett yogapass på Hermelinen och Otto skulle träna med Lukas på Step in. 
Efter lunch var alla tillbaka, men bara för en kort stund, för sedan skulle alla förutom jag se på hockey. Luleå mot Frölunda. 
 
Innan min man drog i väg på hockey slipade han det här gamla teakbordet vi haft hur länge som helst, Det såg sunkigt ut men blev riktigt fint. 
Nu hoppas jag att vi slipat klart för den här säsongen. Om jag inte hittar något mer som behöver en omgång?
 
När alla dragit iväg oljade jag bordet och drog på mig mina joggingkläder. Det är alltså vår, Storspoven har anlänt. Jag älskar att höra den sjunga och det om något är väl ändå hoppfullt!
10 år har rusat iväg, Så mycket som hänt under de åren ändå...men Storspoven återvänder år efter år, eller dennes ättlingar. Livet!
 
♥ Maria
 
 
Kommentera inlägget här: