Veckan som gick...

Jag hinner inte riktigt med, det är massor som händer och veckorna går alldeles för fort. Två dagar har vår förskola haft stängt för de årliga planerings, utvärdering och utvecklingsdagarna. Vi var på Boden Business park, ett trevligt ställe att "hänga på", då man behöver konferensrum i olika storlekar. 
Vi behöver samverka då vi endast har en förskoleavdelning på vår skola. Så Linnea som arbetar på en grannförskola kom och gav oss nya kunskaper i hur man kartlägger förskolebarns matematiska förkunskaper. 
Riktigt god lunch, en smakrik spicy bokebowl för mig.
Utanför vår konferenslokal började saker hända helt plötsligt. Massor av poliser/säpomän positionerade sig utanför "Torget", där vi äter lunch.
Sveriges chef, Löfven stod helt plötsligt där, då vi skulle äta. Jag kunde inte låta bli att fota honom, och då hälsade han så glatt på oss. Vi gissar att han ville veta lite mer om vad som händer i Boden just nu, och det är massor. T ex ska ett gigantiskt stålverk byggas, som kommer att förändra Boden och Luleå regionen, när allt står klart. 
Vår skolas speciallärare Annika deltog med oss en av dagarna och berättade om hur man på bästa sätt får med sig barnen i språkutvecklingens magiska värld, med engagemang, dramatik och massor av glädje och nyfikenhet. Vi avslutade dagen med en middag. Något vi inte gjort på väldigt länge, typ två år. 
En kväll skulle vi fira oss som fyllt jämna år, d v s 50 och 60 år samt avtacka Ann med en middag, Ann som nu är en glad och mycket energisk pensionär. 
Vi valde att göra det på "Färgaregatan" i Boden, som var ett riktigt bra val av restaurang. Allt smakade så gott. 
 
Allt var delikat de lux.
Jag glömde fota under kvällen, och precis innan vi skulle gå hem kom jag på att det kan ju vara en idé, att ta några pics på de glada som var med, och då hade redan några hunnit traska hem. Men ovan Marianne och Marie och nedan Susanne.
En fin kväll med glada pedagoger. 
 
♥ Maria

Kommentera inlägget här: