Novembers sista suckar

När det är som mest med folk i vår huvudstad är vi också här, och trängs. Black Friday är väl en orsak till alla som rör sig överallt. Ändå kan man faktiskt köpa allt på nätet också, fast inte lika skoj, tycker jag. 
På lördag ville min man shoppa, något han sällan gör, meen när han väl handlar så handlar han. En ny rock, den här var min favorit, men inte min mans. Synd!
After shopping, ett glas vitt och kontemplation efter många steg och Stockholmspuls i kroppen.. 
Haymarkets café vid Hötorget. Det hade blivit eftermiddag och vi gav oss i väg till Söder. 
Efter strosande upp och ner, in och ut i affärer blev det dags för middag och den intog vi på O'Pizzicato på Swedenborgsgatan. Tips av Marianne på skolan, som har massor av förslag på bra ställen. Brukar alltid fråga henne eller Elisabeth då jag behöver något nytt att utforska i storstan. 
Ett bra val, trevlig personal, och riktigt god mat!
Vi delade på en Tiramisu innan vi fortsatte ut i Stockholmskvällen. 
Vi landade på Göta Lejon och kvällens föreställning om  "Edith Piaf". 
En berättelse om en flicka som föds till ett liv kantat av tragik, om att inte vara sedd så om ett barn behöver bli sedd på. Om alkohol, droger och ett driv att sjunga så länge hon bara orkade.
 
Försjunken i tankar om hur livet kan bli, åkte vi till vårt hotell, helt galet trött var jag och somnade nog direkt. Sov djupt och vaknade ovanligt sent, för att vara jag, men utvilad!
 
♥ Maria
Kommentera inlägget här: