Ljus i mörkret

En Gatto från Flos. Lampor är en viktig detalj i inredningen. En av mina presenter då jag fyllde år i somras var den här lampan, som jag hade tänkt ha i vårt sovrumsfönster. Där kom den inte till sin rätt,  den försvann på något vis. Så just nu står den här, i vardagsrummet. 
Den ger ett varmt fint sken, vilket passar bra nu i vintermörkret. 
Den här gamla lampan med en ny fräsch skärm, hamnade här i sovrummet i stället. Den gamla skärmen hade hängt med länge och var solkig, så hos Maria på Klassisk Form köpte jag den här nya. Lampan har jag också köpt hos henne, men det kan rent av vara 15 år sedan. 
Semester på fredag, så himla fint! Ska packa lite innan jag lägger mig, för direkt då jag jobbar klart i morgon blir det tåg norrut. 
 
Höstlov - Läslov för alla barn, och lite andra arbetsuppgifter för oss på skolan än vanligtvis. Det har varit fokus på flerspråkighet, interkulturalitet och samtal om sämre och bättre bemötanden. Vi har nog alla råkat ut för bland annat avundsjuka, en form av beundran som i sin värsta form kan användas för  att försöka förminska en person. Så trist, och synd att man inte kan glädjas åt någons framgång, tänker jag en sen kväll i november. 
 
♥ Maria
 
 
Kommentera inlägget här: