En semesterdag

Jag kom ju inte till Italien i år heller. Vi tre som skulle åkt, valde att flytta på resan till i maj, så nu har jag några semesterdagar att ta ut. Det blev en i går, så himla fint det kändes att mitt i allt man slits till bara checka ut. Fast ärligt, ibland är det mer stressigt att ta semester, för mitt jobb som jag måste göra, gör ingen annan. Alltså blev det sena dagar i veckan med massor av saker som bara måste lösas. 
På torsdag eftermiddag sprang jag mellan alla uppdrag. Kom för sent till något, så himla trist. 
Fler som har fullt upp på vår skola, ingen lunch föranledde att vi fick beställa smörgåsar till middag då vi hade jobb att göra, och den här eftermiddagen hade vi med oss Niklas Fröst som fanns med via Zoom. Sedan rusade jag iväg, efter sista mötet för att hinna på mitt pass. Så skönt, som motvikt till allt stillasittande, att slita med hantlar och annat lite innan natten. 
Fredag, semester...men ett jobbmöte först på morgonen. 
Te och sedan spännande info.
Therese visade vad det blev. Resultatet så himla bra!
 
Vi åkte till Piteå, jag och min man för att fixa en marmorskiva till vårt blivande badrum. Något jag aldrig hinner med en vanlig jobbvardag. Efter lite funderingar hit och dit blev det ändå en skiva i marmor, ömtålig, ja jag vet. Vi har haft en i köket för länge sedan. Det blir fläckar, men nu får vi vara så noggranna med den. Tråkigt att allt tar så lång tid, kan bli två månader innan vi får den. 
Lunch här, på Pensionatet. Min man ville ha palt, men inte jag. Jag fick bestämma i dag ;-)
Kikade in i deras lilla fina affär innan vi åt. 
 
En flerfärgad hyacint och en julklapp blev det.
Fint, att inte lämna inköpen till sista minuten, jag blir bättre och bättre på allt. 
Jag hade tänkt köpa ett doftljus som doftar nejlikor och kanel, men de var slut. 
Jag valde en soppa på sötpotatis, lime, ingefär med mera. Så galet god!
Kaffe och te i de här fina muggarna. 
Det blev en fin dag med min man. Vi åkte hem så småningom efter att ha pratat om allt i livet medan vi åt och fikade. Dagar man behöver då och då. Yr av den här dagen kommer jag nu att ta två semesterdagar till bara så där, en nästa vecka och en veckan därpå. ser verkligen fram emot dem, även om livet blir lite konfliktfyllt med lediga dagar som om jag är krass, innebär mer jobb innan och efteråt. 
 
När vi kom hem städade jag, och erkänner, jag kunde inte låte bli att hänga upp adventsstjärnor och sådant, till och med en vecka innan advent! 
 
Jag hoppas ni gör som ni känner för med alla måsten och allas tyckanden. Ha det gott resten av helgen alla ni som hittar hit till min blogg!
 
♥ Maria
 
Kommentera inlägget här: