Rensar i röran

Ett läsår är snart till ända, ja sommarlovet har börjat för många med regniga dagar och lite åska till det. På skolan har vi varit några stycken som rensat i röran med att skicka iväg dokument som ska arkiveras i eviga tider, nästan i alla fall. Typiskt nog hade vi inte lagt allt i rätt sorts arkiveringskartonger. Nu finns det riktigt hjälpsamma administratörer på vår Förvaltning som lovade fixa fram rätt kartonger, och vi slipper mer jobb med detta. Tack Marie med flera!
 
Vi har faktiskt några klippor på vår Förvaltning, de stöttar, fixar och trixar så att vår vardag på skolan ska flyta på så bra som möjligt. Christina är en av dem, en dag den här veckan kom hon till mitt kontor på skolan, istället för att jag ska åka i väg till Förvaltningen för att träffa henne, så himla fint!
 
Anna och Erica våra HR- tjejer är de bästa HR personer som finns. Alltid till hjälp när så behövs, för att inte tala om Anna B på ekonomi, i dag hade hon och jag ett teamsmöte, där vi löste en del funderingar. När det är som mest intensivt på skolan, när något oplanerat inträffar sekund efter sekund, då behöver vi dem som mest med allt annat som bara måste göras. 
 
Maria KS, vårt juridiska stöd finns där med kloka svar när något knepigt uppstår, ja vad skulle vi göra utan er?!
Råvara, en Lulerestaurang som har en hel del goda rätter, så som t ex Spicy Poké bowl. Tydligt var man får sitta och inte. 
Köpte med mig lunchen här i all hast och sprang medan det blixtrade och dundrade i värsta skyfallet till min frissa. 
Jag hade fått tid hos min frissa Ann-Sofi. Hon fick ingen lunchrast, och jag åt min lunch medan mitt hår fick en dos färg. Vad gör man inte för att få bli lite fin?!
Så mycket bättre!!!
Köpte med mig ett resekit, ska ju snart iväg på en resa. Tvålarna på bilden är schampo för håret, räcker till 30 tvättar. Så bra för miljön, köpte dock ingen nu, men den som doftade lavendel blev min favorit. 
En fin present av mina medarbetare, så gulligt! 
En stilla kväll, en kopp te och en god glass. 
 
Snart midsommar...
 
♥ Maria
 
 
 


Kommentera inlägget här: