Torsdag, var det visst...

Augusti 2020
Från våra svenska fjäll till huvudstaden, en nätt tripp på så där 150 mil. Sen ska man hem också. Det blev många mil i bil, men så värt. De två sista semesterveckorna blev så himla mysiga på alla sätt och vis. Strax efter att vi firat Frida så tog Augusti slut. För oss här i norr är det väl höst nu, med svala och till och med lite kyliga morgnar.
Gofika på skolan till förmiddagsrasten på en måndag, en ny tradition? Nej absolut inte, hade bara tur att det blivit kvar lite av fredagsfikat och så gott det var. 
Fick med mig hem en Zucchini från skolans personalrum. Har inte gjort något av den än, men till helgen blir det något. Måndagen gick i en rasande fart, med nätverksträff för förskoleklasslärarna på em och planeringskväll för förskolan. 
På tisdag hade vi Josefin hos oss som föreläste om Singma matte för ett gäng intresserade lärare. 
Vi gick ut och åt middag på Bistro Norrland. Josefin är en himla mysig kvinna som vanligtvis bor i Saltsjöbaden. 
Maten, så gott med fjällröding i en spännande mix av smaker. 
Förra gången jag var här åt jag också fjällröding, men de hade bytt tillbehör sedan sist. Ännu godare nu. Jag hade en såå trevlig kväll och helt plötsligt fick jag springa i kapp bussen, nästan. 
Tog ett foto och laddade ner en bussbiljett via LLT appen medan jag sprang till Smedjegatan och bussen. 
 
I går hade jag en fin kväll i Gammelstad, så den här veckan har bara rusat fram, lika snabbt som min språngmarsch till bussen. Berätta om den kvällen senare. Måste fixa lite tvätt nu. 
 
♥ Maria
Kommentera inlägget här: