Så gott, med närodlat!

Nu är vi verkligen mitt i höstrusket. Regn, kallt och blåsigt av och till. På lördag plockade vi in alla äpplen.
Våra träd är inte så stora, beoro nog på att vi har jordvärme. Så vi får nöja oss med färre äpplen, räcker inte till att göra must, så som jag skulle önska. Äpplena är i alla fall väldigt goda, så vi äter upp dem i stället. 
I går cyklade vi iväg till Olivia och August fort som attan efter att vi kommit hem från jobbet. Man får ju skynda sig när de är så här små, för de somnar ju så tidigt. Med oss hade vi en kasse med äpplen. Sedan fick vi leka i en dryga timmen innan de var dags för de små att sova. Mysigaste mysiga stunderna som finns.
På lördag kom min kollega Annevi förbi med en påse med de godaste tomaterna någonsin.
Tomaterna fick stänk av olivolja, vinäger och lite rödlök, oj så gott!
Vi åt ute på verandan, man får njuta av de så länge vädret tillåter. Möjligheten att värma upp finns,  med både gjutjärnskaminen och ett element, men då får man planera lite.
 
Rätt mysigt ändå, med höst! 
 
♥ Maria

Sandifighter:

Fast jag får så fasligt ont under hösten på grund av fibromyalgin så är det ändå skönt med kamin och levande ljus. En filt över sig i fåtöljen framför brasan med en bok i handen. Himmelriket ❤

Svar: Ja, de gäller att njuta av de som finns att njuta av. Livet är kort nog och trots tråkiga saker i livet så blir allt bättre av att se och lyfta det som gör en glad.
Moi

Kommentera inlägget här: