Yoga?

Jag funderade under dagen i dag på att gå på ett yogapass. Har missat en hel termin, men skam den som ger sig! Nytt år, nya möjligheter. Jag skrev ett kort meddelande till Yogaläraren och frågade om det var något i kväll Hon svarade direkt att jag var välkommen och då kunde jag bara inte strunta i det. 
 
Sagt och gjort, och det var så välgörande! En och en halvtimmes Kundaliniyoga. Nu ska jag försöka få tid över till Yoga lite mer kontinuerligt, förutom allt annat jag vill hinna med. 😊
Den fina ljusstaken är bortplockad från det här fönstret. Det var egentligen bara den jag inte ville ta bort efter julen. Har ingen värdig ersättare till just det här fönstet. Så min gamla lampa som jag köpte i en antikaffär med bara 1960-tals saker i Bryssel får hänga här tillsvidare. Lampan är gul, vilket inte syns här i första bilden och skenet från den gör sig inte riktigt mot tapeten.
Den här ljusstaken är så fin och speciellt i det här stora fönstret. Men nu är den nedpackad och får vila sig till nästa jul.
 
♥ Maria
 
Kommentera inlägget här: