Helgen, som är på sista versen

Svergie har fått en regering ser det ut som. Vi slipper nyval och alla kostnader de hade medfört. Dagarna blir ljusare och vädret är lika förvirrat som vanligt, ena dagen -15° och nästa +2° och storm. 
Jag hade en trevlig lördag i stan med de här gulliga systrarna. Offrade Lukas match, för social samvaro. Jag får ta igen matcherna de helger jag har framför mig i stället. 
 
Här på Still, ny restaurang/café i gamla lokaler men med ny inredning. Ett trevligt ställe tyckte vi.
Blev smygfotad. Undrar just nu varför jag ser så fundersam ut...😳
Vi reashoppade på de få affärer som fortfarande finns kvar i city. Strumbyxor åt Olivia. Sådan som en farmor shoppar i dessa dagar. 
Nya påslakan och lakan för halva priset på Hemtex blev det också. Jag har tvättat upp dem och har bäddat rent den här söndagsmorgonen. 
Jag gillar ljusstakar som ger ett fint sken. Som den här från Skultuna.
I dag har jag använt nästan hela dagen till att läsa. Mustafa Panshiri, en av författarna kommer och föreläsaer till vår skola om en vecka. Jag blir provocerad, jag undrar om det kommer en lösning på all problematik som vi uppenbart lever med just nu i vårt land. Problem som en del förringar och andra kanske förstorar eller?  Så fängslande hur som helst och viktigt!
 
Nu lite mat innan min söndagsträning. Lite mat, för annars blir det tungt att träna.
 
♥ Maria
 
 
Kommentera inlägget här: