Dockskåp

Jag är barnsligt förtjust i dockskåp. Jag har lekt med dockor i massor då jag var barn. 
Så här tomt var det nya dockskåpet jag köpte tidigt i höst på en utförsäljning.
 
Då vi var i Umeå under mellandagarna och hjälpte Joel och Lovisa att flytta fick jag med hjälp av min list, med mig man till AVION, strax utanför Umeå. Ja, både Joel och Lovisa följde med oss och jag fick möjlighet att köpa lite nytt till dockskåpet.
Ann, som jobbar på skolan berättade för ett tag sedan att det finns en fin affär där med roliga saker för barn, och för mig 😍. Jag hittade lite nytt, men de var rätt så utplockat  efter julhandeln, sa de som arbetade i affären. 
Guldstolar till det fina bordet.
En säng fick också följa med mig hem.
Snygga Lovisa, här på väg ut med Joel för att träffa sina Lulevänner. Hon var med mig på shoppingturen medan mannen och sonen fick sitta på en bänk och vila benen ute i gallerian. Hon lovade att fixa lite fler saker åt mig till dockskåpet till nästa gång de kommer till Luleå. 
 
Ett litet miniprojekt mitt i allt annat som händer i livet. Olivia och Axel har försökt leka lite med det lilla som finns. Skoj!
 
Nu har jag inte så mycket tid till inredning, vare sig i dockskåpet eller i mitt hus, det är så mycket annat som kommmer att ta min tid och mitt engagemang under en lång tid framöver är jag rädd för. 
 
Men en stund då och då ska jag ändå försöka vara kreativ hemma...
Små saker och detaljer är viktiga för mig, så som dörrhandtag. När vi renoverade vårt gästrum precis innan jul köpte jag ett tidstypiskt handtag till dörren. Vi har ett sådant handtag i dörren till badrummet redan. Min tanke är att byta ut alla handtag allt eftersom. Här på bilden är inte beslaget till nyckelhålet monterat. 
 
Så även om min tid för kreativitet hemma är minimal en tid framöver ska jag ändå försöka få till en del förbättringar.
 
Från det ena till det andra, visst har det väl ändå börjat bli lite ljusare på dagarna nu?
Det känns i alla fall så 😎
 
 
 
♥ Maria
 
 
 
Kommentera inlägget här: