Bastardmiddag

Så skönt, att få bort allt slitet hår. 
Jag åkte direkt till frissan efter den här arbetsdagen.  Trött som bara den, efter timmar då  jag suttit med lönerevision och andra administrativa saker som jag inte hunnit med då jag var sjuk.
 
Håret var risigare än vanligt och jag ville ha det mindre grått och lite kortare nu, vilket Ann-Sofi på Stil & Form i Luleå fixade galant. Efter att ha blivit ompysslad i nästan två timmar var jag inte lika trött längre och jag fick ett sms, köp med dig mat från Bastard.
 
Ett Luleföretag som etablerar sig över hela Sverige just nu, Bastard Burgers. Så i kväll blev det en sen middag framför Tv:n. med Hamburgare och Luleås match mot Brynäs.
I går kväll var jag på Yoga, en prestation att bara ta sig dit efter två veckors vila. Passet börjar 19.30 och jag var inte pigg då jag knatade iväg med min yogamatta och sittkudde. Glad som bara den, då jag kom hem efter 1,5 timmes Yoga, och jag somnade sött och lagom trött den kvällen. 
Till sist, min gamla klänning från Bric a Brac. Jag är rätt så nöjd med att återanvända mina gamla kläder just nu. Framför allt med tanke på vad vi var och en kan göra för att skona den här jorden och försöka bevara den för dem som kommer efter oss. 
 
 
 
♥ Maria
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kommentera inlägget här: