Hemma!

Roligt att vara på resa, men så himla skönt att komma hem ändå!
 
Jag har lovat några av mina bloggläsare att skriva och fota under vår resa, vilket jag så gärna gör 😍.
"Du ser världen i bilder", sa en av mina brorsdöttrar en gång då jag fotade något. Jag gör nog det, och om jag inte har med mig kameran eller mobilen kan jag ångra att jag inte tog just den bilden. 
Så gott som alltid har jag mobilen med mig då jag springer, så också i Edinburgh. Bra för alla att jag tidigt på morgonen rekar och hittar bra ställen att besöka. Den här första morgonen i den här staden behövde vi hitta ett bra frukostställe och det gjorde jag under min löprunda. 
Den här entrén fångade mitt öga.
Kikade in, och bestämde mig för att vi alla måste ta en promenad hit. Sprang vidare och hoppades att alla ville samma som jag. Det ville alla, och jag duschade mig snabbt och sedan traskade vi hit. 
Det var till och med billigare att äta frukost här än på vårt hotell, som var det sunkigaste, sunkiga hotell någon av oss någonsin bott på. Kan berätta mer om det senare. 
Jag gillar den här medvetet lite slitna stilen, med ljusa färger.
Supergod yoghurt.
Te i kanna så klart. Vi åt och sedan blev det promenad runt i stan, i gamla stan, till slottet och så vidare. Totalt hade jag gått och sprungit 28 000 steg och det blev 2 mil. Så nöjd med den dagen på alla sätt och vis.
Fotade den här spisarnas Rolls Royce, Aga spisen som är så snygg och så dyr!!! Att det fårn början är en svensk uppfinning gör en stolt. Jag skulle så gärna ha en i mitt kök, fast kanske inte i ljusblått då...
En godisaffär som gav godissug.
Britterna är duktiga på att inreda trevliga affärer. 
 
Nu fick jag gäster, så vi hörs en annan gång!
 
♥ Maria
 
Kommentera inlägget här: