Fort William

Vi kör vidare på reservdäcket för att biluthyrningsfirman vägrar skicka ett nytt hit. De vill att vi kör tillbaka till Edinburgh och byter bil, en sträcka på 22 mil enkel väg. Vi vägrar, det skulle sinka en dag på vår resa. Verkstan här har inte sådana däck. Trist, men vi håller tummarna på att allt ska fungera med reservdäcket. 
Jag tog en löprunda på morgonen. Massor med vita får överallt, till och med lösa alldeles vid vägkanten.

(null)

(null)

(null)
Efter frukost fortsatte vår resa mor Isle of Skye. På hotellet sa de att vi inte behöver boka plats på färjan...vilket man behöver. När vi väl var där fanns inte plats för än nästa dag. Okej, vi fick i alla fall se bron som Hogwarts Express dundrat över. 
Lite magi ändå...
(null)

(null)
Eftersom vi fick ändra vår resplan när det inte fanns plats på färjan så fick det bli stödkost från en bensinmack. Fungerar i brist på annat. 
(null)

(null)
Massor av vackert att njuta av. 
Sedan flera mil till bron över till Skye istället.  (null)

(null)

(null)
Drack cider som lagrats på whiskeyfat. Lite för stark för mig 7,5% . Men min man "offrade" sig och drack upp det jag inte ville ha. 😉 (null)
Äter mat från havet, så gott! 
Nu har vi sovit en natt i en liten by intill en lite större by 🤗 verkligen glest befolkat. På Skye fanns inget ledigt boende då vi bokade resan för flera månader sedan. Så många fler än vi som är här på resa. Så Skye lämnade vi sent på kvällen, fick ringa hotellet och be dem hålla öppet för oss två timmar till, de stänger 21.00 vanligtvis. 

Sovit galet gott här med havsluften i lungorna. 
Nu en ny dag och nya äventyr.

❤️ Maria

Kommentera inlägget här: