Edinburgh


En storstad är en stor stad. Vad mer kan man säga? Massor av människor och just nu i augusti, fem festivaler som pågår i veckor. I går Military tattoo och i dag Edinburgh Festival Fringe. Den senare en välkänd komedifestival som ses som en viktig språngbräda för komediföreställningar.  (null)

(null)

(null)
Vi har sett delar av del roliga föreställningar som alla utspelar sig i Gamla stan på gator och torg. Ja, och så både gamla och unga män i kilt förstås.  (null)
(null)
När mitt blodsocker sjönk på eftermiddagen efter att ha gått mer än en mil, blev det ett akut behov av något gott. Jag ville inte äta någon kraftig måltid, utan gärna en soppa eller så. Hittade till sist i sista minuten, innan jag svimmade eller i alla fall blev för sur och tvär, ett riktigt typiskt gammalt engelskt/skotskt  café.  
(null)
Så engelskt eller ska man säga brittiskt? blommigt överallt! (null)
En engelsk bokhandel, här kan jag strosa runt och känna, klämma och bläddra i böcker hur länge som helst. En magisk sagovärld som får en att längta efter att få  läsa högt för barnbarnen!  (null)
Innan jag höll på att svimma av blodsockerfall var det några/någon som höll på att svimma av törst. Alltså besökte vi en Pub. 

Under dagen har jag fotat allt som jag tycker är vackert, knasigt, eller märkligt!  (null)
Som att ha en uteplats i källaren, så typiskt brittiskt!
(null)
Fin bil
(null)
Snyggt sällskap och fin bakgrund! 

❤️ Maria


Kommentera inlägget här: